Sárgaviola

Született 1991. április 12-én. Él 2015. február 15-ében.

Ami most jön arról nehéz beszélni. Rengeteg minden zajlik most bennem, mondhatni egyszerre több élet folyik az ereimben. Sírhatnék. Örülhetnék. Egyszerre vagyok boldog és szomorú, mégis hogy lehet ez? Panaszkodhatnék ezért.
Ma mégis hálás vagyok:

1.Hálás vagyok az életnek a kapott lehetőségeimért.
2.Hálás vagyok a barátaimnak, akik úgy szeretnek, ahogy vagyok és nem adták fel, amikor nehéz volt velem bírni.
3.Hálás vagyok a család tudatáért.
4.Hálás vagyok azért, hogy van ágyam, ahova minden este lefekhetek és meleg takaró, ami betakarjon.
5.Hálás vagyok a jelenért, még ha kesze-kusza is.

Talán a tegnapi szerelmes nap tette, hogy magányos fülét lógató kutyának éreztem magam, de eljuthattam magamban egy olyan szintre, ahol már nincsenek korlátok. Furcsa érzés. Tudjátok olyan, "meg sem tudom fogalmazni" dolog.
Amikor az ember már azt gondolja, hogy teljesen ismeri önmagát, mindig történik valami olyan, amitől visszaül a székre, és újra leesik a tantusz. Lehet, hogy mégsem? Egy egész élet nem elég arra, hogy megismerjük önmagunk. Sejtelmünk lehet, de tudomásunk nem mindig.
Az is lehet, hogy a hétvégi film az oka annak, hogy elvarázsolódtam, vagy a közeli vizsgák, de a lelkem épp repül a világ fölött és azt várja, hogy kövessem.

Annyi mindenről beszélnék még. Például, hogy valamire csak jó volt ez a Szürke ötven árnyalata. Amikor Mr. Grey azt mondta: A félelem csak a fejedben létezik. - Totálisan igaza volt. Mert bárhogyan és bármit döntünk az életben, az egyetlen, aki elénk áll, az mi saját magunk vagyunk. És a félelem a fejünkben. Zárójelesen megjegyezném, hogy a kritikusokkal ellentétben és az IMDB pontozásával szembe állva ez a film "ahhozképest" jóra sikerült. Vicces, sexy, és érzékekre ható. (az én kritikám még egyelőre titkos források alatt íródik)

És, hogy ne legyen a vasárnap misztikátlan, #anemaznem kampány információi most értek el kicsiny szobámba úgyhogy kérdés nélkül csatlakoztam.


Utóiratnak pedig megjegyezném, hogy az eddigi pályafutásom alatt egy vasárnap sem éreztem ilyen jól magam, mint a main.
Ezt köszönöm először is a tűsarkús lánynak, hogy vezethettem egy rövidke földút erejéig az arany autóját :) és, hogy bemutatott ma a Mr. Grey nek, és vett nekem egy cserép (kedvencvirágom) margarétát. :) #ténylegtudodmiveltegyélboldoggá
Köszönöm a lelkitársnőmnek, aki még mindig felhív Londonból, hogy közölje jelenlegi sorsfonál állásunk.
és köszönöm a plüss banánnak, hogy mindennap olyan türelmesen tűri, hogy rajta fekszem éjszaka. és majd megfullad az ölelésemtől :D

Lehet nem lesz időm levelet írni, mert lefoglal, hogy ne meneküljek az élet elől.


Újabb év, egy kád vízben

Befeküdtem a kádba. Pontosan olyan habosra csináltam, mint amilyen gyerekkoromban volt. Ahogy pocskoltam magamra a meleg vizet azon filóztam...