Reklám tacskó

A miniszoknya elsőbbséget ad. Ha egy miniszoknyás lány/nő/csaj végig megy az utcán, a zebránál  az utolsó centiméterekre is befogja a sofőr a féket, csak, hogy megálljon a szoknya alatti formás lábak elsőbbségadásához és végig nézze ahogy azok a testrészek ringó mozdulattal átsétálnak előtte.

Kommunikáció most. A 21. században, kétféle létezik: Egy: –Helló, Szia! Mizu. Semmi. Nem sok. És ott? Semmi extra. –No para, majd lesz. Jó legyél. Csá. –Cső. (Tső Babi néni, főzzünk egyből kőlevest, nem?!) Kettő: –Szia! – …………………………………………………………………………… – Akkor szia! (és, hogy mi van a pontok mögött? –semmi) Úgy értem: hogy nem kommunikálunk; –eléggé, –túl jól, –sokat, –rendszeresen, –sehogysem! Beszélj ember!

A macskám harap. Egy játékos, fodros bodros, mintás, fürge, szélhámos kis cicát nem tudsz leszoktatni a harapdálásos-karmolásról. Ne is próbálkozz!

Teljesítmény mindennap. Irigylem azokat a teljesítménybéres dolgozókat, akik olyan ügyesek, hogy képesek megélni a szorgalmukból szerzett pénzből. Én vajon tudnék valaha olyat?

Unicum: Csak pozitívan. A legegyszerűbb marketing szöveg, amit láttam alkoholon. Még is egy idő után, elég negatív egy dolog.

Jön a nyár, nyílik a sok rózsa és a vihar mind elverte. New York – szél – tart a hajam. Spanyolország – Napsütés – tart a hajam. Magyarország – londoni éghajlat – vizes a hajam. Egyébként mindenki Londonba kirándul, települ, költözik, dolgozik, ott marad 1-2hét/hónapra. Ilyen tavasz után a lábujjhegyem se tenném London szép városába, már megbocsáss (Mary Poppins), de az esernyő nekem nem áll jól.

Ha fizetnénk magának 200.000 Ft-ot, főzne másoknál, egy termékismertetés (edények) céljából? A hetem legmeglepőbb és legfurább kérdése volt. Engem nem győzött meg. Ilyen munka nincs!

Reklám tacskó?  Az egy olyan kis kutya, aki olyan cuki, hogy néha hírek, és reklámok jönnek ki belőle. Hogy hol? A fülén. (ne ee m csak viccelek)

Köszönöm figyelmeteket. És bocsánat az elrabolt másodpercekért, amit arra pazaroltatok, hogy elolvassátok a bejegyzést, ami egyébként csak azért készült el, hogy lefoglaljam magam egy fél órára. És balra el!

Újabb év, egy kád vízben

Befeküdtem a kádba. Pontosan olyan habosra csináltam, mint amilyen gyerekkoromban volt. Ahogy pocskoltam magamra a meleg vizet azon filóztam...