Délutáni teafiúk

Alice szerint a nyuszival kell teáznunk. És, ha beírom a keresőbe, hogy “love illustration”, egy csomó rajzolt baglyot dob ki. Mióta teázik egy nyúl? És mióta azonosítjuk a baglyokat a szerelemmel?

Ennyire durván érzeném már a 22. évet?

Még csak most van tavasz, de már beharangozták a fagyot. Újra. Csodás.875d792a0ae2952c89944bbb63ffaebe_large

Alig kaptunk valamit, de máris ideje kiélvezni, amíg van belőle valami. Közben meg had mondjak pár újdonságot. Vad cseresznye színű lett a hajam. Beiratkoztam cukrász iskolába. Úgyhogy cukrász néni leszek, amit még most is hihetetlen elhinni. Gyűjtöm a teát. Meg a bögréket. Bár az utóbbi még kiscipőben jár, de rajta vagyok az ügyön. Vettem új palacsinta sütőt, ami azt jelenti, hogy ma rekordot fogok dönteni az eddigi teljesítményem felett. Mindennap hülyeségeket álmodok, olykor hangokat hallok a falból. Ezért kiirtottam a horror filmeket a filmmappából. Szoktam extra tojásos szendvicset csinálni reggelire. A barátaim folyton viccelődnek velem. És néha, vagy előfordul, hogy sűrűbben, egy fiú mellett ébredek, aki elfoglalta a jelenem.

Mindeközben megtaláltam a heti kedvenc idézetem, viccem: "Sétáltunk a parkba és azt mondtam: "Nézd ott van egy döglött madár." Erre Harry felnéz az égre , és azt mondta: "HOL?" –hát nem ennivaló- : D

Mellesleg meg azt mondja itt ez a valaki, hogy “Az élet csak egy csésze torta.” És mekkora igaza van, ahogy mondanák a kicsik.

59598909_large

De az tuti, ha nekem lesz saját házam, ott lesz egy ilyen torta tartó és mindig lesz benne friss süti, meg tea is lesz! Mindennap főzök újat, ha a picurkák megitták…

Meg kell majd olyan csésze készlet, rengeteg színes kis tányérral, meg csíkos, pöttyös, mintás bögrék, felirattal meg minden.

 

 

A minap gondolkodtam el rajta, hogy ezer éve nem írtam polgárpukkasztót. (hát most sem fogok) Nem akadtam még olyan igazán provokatív témára, ami helyét állná a kis fantáziámban, de amint lesz azonnal a publikálás, és reflektor fényében fog úszkálni. Most nincs más csak meztelenkedés, meg bujaság, meg sütemény sütés, vetkőztetett gyümölcsök, és témák, amiket csak reggeli után, de még vacsora előtt ki kell beszélni, nehogy lelkünkre üljön.

1905808_2627757_b_largeÉs, ha már a meztelen banán is elsétált az orrunk előtt, ne ijedjünk meg, csak valami hiányt érez a test. Uzsgyi, kielégíteni!

…Hogy délutáni tea közben miért ül öt fiú a képernyőmben? Miért pislognak és mosolyognak rám a klaviatúra mögött, amíg én teát iszom és sütit majszolok? Forradalmian jó kérdés.

Újabb év, egy kád vízben

Befeküdtem a kádba. Pontosan olyan habosra csináltam, mint amilyen gyerekkoromban volt. Ahogy pocskoltam magamra a meleg vizet azon filóztam...