Hozzáértő maffia

Új bemutatkozó szövegem: Én vagyok Batman. Azon kívül fejlődő emberpalánta, fő terrorista, és süti imádó és olykor morgolódó vagyok.

Annyi okos szöveget hallottam a héten a nagy világból, hogy azt sem tudnám hirtelen melyiket osszam meg, vagy okoskodjak bele. Az egyik nagyon mélyről jött, ugyanis, amikor épp “rémálmodtam”, az egyik árnyék karakter azt mondta nekem: A boldogsághoz bátorság kell.  Őszintén szólva még furán is éreztem magam reggel, hogy ez honnan jöhetett. És mitől félhetek ennyire. Aztán délelőtt bele is gondoltam, hogy ha anyám tudná, hogy nem azért nem cselekszem a magam javára, mert lusta disznó vagyok, hanem mert egyszerűen csak féltem az irhámat. (amin megjegyezném, erősen próbálok javítani. és már eljutottam arra a szintre, amikor tisztában vagyok a helyzet súlyosságával.) Na, de korán sem ilyen veszett a helyzet. Lesz ez még így se.

A minden lében nagyanyám szerint szükségem van egy vastag télikabátra, és ilyenkor már ne hordjak tangát, mert abban fázni fogok. Köszönöm, majd ügyelek eme benyújtott kérelmek teljesítésére.

Olyan meleg levegő volt ma, hogy kimentem egy-két percre lekapni pár kinti pillanatot. Jellemzően 99darab kép közül, mindössze, azt hiszem négy, ha túl élte kemény kritikáim és kerültek szerkesztésre.

katica

 

ősz

Totál ősz

sd

A héten akkor is én mondtam meg a tutit:

én.: –“Ebben az évben los angelesi karácsonyt fogok csinálni.”

személy1.: –“És azt mégis hogy akarod megvalósítani?”

én.: –“Felveszem a Napszemüvegem.”

Na a lényeg, hogy bárki bármit mond, a csillagok nem tudnak és valószínű nem is fognak visszafelé járni, télen mediterrán melegünk lesz, ha nem akkor cáfold majd meg. Én ‘terápiálom’ magam. : D Nem Te Rá(d ) Piálom, hanem terápiás kezelésként írogatok és alkotgatok, tudod, hogy levezessen a felesleges kimondatlan szavaim. Szóval vasárnap van, kuka vagyok, és nem értem miért kell engem hülyének nézni, mert 19 sálam van. (egyébként ez egy elég páratlan szám, ahhoz, hogy muszáj legyen beszereznem egy 20.-at) De nem csoda, hogy kivannak tőlem. Gyűjtöm a körömlakkokat, a könyveket, a fülbevalókat, a nyakláncokat, és 2012-ben még a cipőket is, amiket rendszerint hajlamos vagyok elnevezni, és nevén szólítani.

Most, pedig felveszem a Napszemüvegem és próbálok nem tudomást venni, arról, hogy még mindig nem találom az NCIS Los Angeles 3.évad 22. részét.

üdvözlettel, várakozó pozícióban, a zöld sarokban M.M. =/)

Újabb év, egy kád vízben

Befeküdtem a kádba. Pontosan olyan habosra csináltam, mint amilyen gyerekkoromban volt. Ahogy pocskoltam magamra a meleg vizet azon filóztam...