1irányzat, álomfogó, és a Szürke 50 árnyalata

Na és akkor mi van, ha korall rózsaszín pólóban Napszemüvegben gitározik a szőke sexy “kisfiú”, és azt kiabálja kerek kék szemekkel: “Let’s go!”. A vízbe ugrik, majd onnan ordít. A másik meg a félmeztelen testére tapadt felsőben, vizes hajjal, csapkod a medencében: “let's pretend it's love”. Ütemre!

Ez van. Ez lett belőlem. Egy információ hajhász, “külföld imádó”, örökmozgó megszállott. Két év után beálltam a már oszladozó rajongó táborba; de mivel én sosem követem a divatot, és a tömeggyártmányokat, épp itt volt az ideje a nagy szerelem eljövetelének. 730nap alatt a tini lányok épp annyi húst rágtak le róluk, hogy nekem már csak az eredetiségük maradt. Pont jó! Így hátra dőlve élvezhetem, kuncogva a rózsaszín habos világukat.

Persze volt itt más is a héten. Például rábukkantam a The Pretty Reckless őrült nőjének jól eldugott dalaira: http://www.youtube.com/watch?v=_yp1BWqCn30&feature=autoplay&list=LLMWae3JeIPZs_205TQbwgJQ&playnext=1 

A blues (szerintem) császárnőjére. Big Mama Thornton, akit csak úgy emlegetek, a blúzos néni. Arc nagy mosollyal (szóvicc bizony) Arc nagy mosollyal http://www.youtube.com/watch?v=JUs6ynWNryg&feature=BFa&list=LLMWae3JeIPZs_205TQbwgJQ  De mit tegyek, hangjával egy habzó felhőre rak, és lelkemben beköszönt a béke, és menő cuccban vonaglok egy kihalt kaktusz mezőn.

Na meg Carolina: http://www.youtube.com/watch?v=PBZICTaUmU0&feature=BFa&list=LLMWae3JeIPZs_205TQbwgJQ  Metál és pop. Ki az az agyament, aki össze rakja ezt a kettőt? Ezek. Lesöpörték a figyelmem a pályáról, és tegnap háttér zene voltak az éjszakai munkálataimnál.

Egyébként meg egy kis sarokkal küzdök a szobámban. Ahova véleményem szerint könyvek illenének.nn

 

 

 

 

 

Mégis ez a műanyag bonsai fa foglal helyet benne. Nem tudom mi lehet a baj, de még nem stimmel. Oda valami más kell. Érzem a zsigereimben.

Ezen felül kisebb-nagyobb terveim vannak a közel jövőre. Például megnézni A fekete ruhás nőt (2012), ami Daniel Radcliffe filmje. Gyerek szellemek, meg élő játék babák. Nem is kell többet mondani, csak ne éjszaka lássam, mert akkor tuti rosszat fogok álmodni.

Majd be kell szereznem a Szürke 50 árnyalatát (50 shades of grey). Ez meg két tulajdonsággal van felruházva: erotikus, ‘gyilkosos’. A fantáziám ki is van pusztítva, és a szívemhez vezető út kikövezve. Ami egyébként elég félelmetes, hogy érdekes módon, pont valamelyik nap, ajánlották a munkahelyemen ezt a könyvet, majd tegnap kiderül, hogy a filmben meg Ryan Gosling szerepel, mint Mr. Grey. A fiatal, gyönyörű, okos és ijesztő férfi. Ez a könyv be akar jutni a szobámba! Viszont nem vakít el a marketing, mert lehet csak felfújt kacsa és valami unalmas sexsztori valami kis vállalkozóról, aki nem tudja hova tenni fura szokásait és egy ártatlan egyetemista lányon próbálja kiélni mindezt. Na,de ezért vagyunk, hogy kísérletezzünk és felfedezzük. Ha csalódnom kell abban a könyvben és alkotásban, hát had éljem át én, ha meg jó, akkor had érezzem át a kedvenc olvasó fotelemben.

Végezetül meg megjegyezném, hogy rémálmaim vannak. És olyan szinten van a dolog, hogy este elalvás előtt nem nézhetek krimit, sem semmi gyilkos, véres, ijesztő filmet, mert totális agyrém a vége. Bár álmodtam én már egy mesétől is rémeset. Szóval bármilyen démonom is van, üzenem, hogy a barátnőmmel fogunk venni olyan álomfogó “izét”, ami szintén megijeszt, mert a filmekben, amikor megmozdítja a szél, ami a nyitott ablakon beszökött, jönnek a kísértetek… Na jó tudom, nálam nincs beépített kamera meg ilyesmi és elvileg nem horror az életem.

Végezetül befejezném Ted szavaival. (Nem arről a maciról, amit most úgy felkaptatok a moziból, hanem az Így jártam anyátokkal jó humorú Mosby-járól beszélek): “Kedves jövőbeli Ted! (…) És kérdezz meg egy pszichológust, hogy miért izgatott fel, amikor megvertek.”

Újabb év, egy kád vízben

Befeküdtem a kádba. Pontosan olyan habosra csináltam, mint amilyen gyerekkoromban volt. Ahogy pocskoltam magamra a meleg vizet azon filóztam...