Újra és újra

..ráfért már egy kis átalakítás a szobámra. És a blogomra is. Az asztalt eltoltam, az ágyat arrébb húztam. A falra új képeket raktam. Kaktuszokat gyűjtök. Egy kicsit rendezkedtem, színeztem, vágtam, válogattam, kitaláltam, és szerkesztgettünk.(Persze a nagyobb munkát ő végezte,de kész lett)
Újra jelen vagyok a "hálózatban". Újult erővel, képekkel, gondolatokkal.
Megosztom veletek eddig történt lélegzet elállító történeteim. És betekintést nyerhettek a szobába, ahol készülnek az összeesküvés elméleteim. A titkos kis laboratóriumomban, ahonnan kijönnek a káosz elméletek. A hely, ahol élek és az ajtaja előttem mindig nyitva lesz.
A bemutatkozós részt kerülném, szerintem minden ki fog derülni rólam, idővel.
Azt viszont be kell valljam néha nem vagyok az az optimista figura, de azt rengetegszer fogjátok tőlem hallani, hogy "Life is good" (Az Élet jó). A mottó a falra íródott. Én meg úgy élek, hogy azt csinálom, amit szeretek.
Nem ragoznám tovább. Szűkebbre szabom most a mondandóm. Szóval betérsz ide: Üdv: Neked! és várlak vissza:)
Én, magamnak remélem nem kerülök alkotói válságba az elkövetkezendő időkben, de ha még is, szerintem lesz aki visszarugdosson az asztalhoz írni.
A résztvevőknek köszönjük, akik az újraindításnál segédkeztek. (...)
A szerkesztő: Endoril
A többiről Én gondoskodom. A kurzor villog, Annie., ő meg csak ír.


Újabb év, egy kád vízben

Befeküdtem a kádba. Pontosan olyan habosra csináltam, mint amilyen gyerekkoromban volt. Ahogy pocskoltam magamra a meleg vizet azon filóztam...