Női gondok

(2010.05.26.szerda)

...Most képzeld el: ott állsz a tükör előtt, a lábadon a cipő istenien áll, el sem képzelhetnél jobbat, és a vicc: hogy két számmal nagyobb.
Azt is képzeld el, hogy most indultál el harmadjára magassarkút venni, bejártál öt boltot és ez a cipő volt a "B terv". Ami most köddé vált előtted.
A "feladom ezt az egészet" kijelentés határán eszembe jutott a gondolat.:
'Én, aki szinte házasságot kötöttem a tornacipők társadalmával. Magassarkút akarok venni' -Annyira erős bennem a kényszer, hogy igen is akarok egy olyan cipőt, hogy még ez a kis "malőr" sem rettent el.
A "malőr", ami most megrepesztette a tükrömet, amin keresztül nézem a világot. Egy apró csorba a lelkem peremén. Egy kis vízzavar az Élet tavamban. Nincsen cipő ezekre a kis lábakra?

A gond súlyos, a helyzet helyre hozható. Igazság szerint, ha reményeim nem és hatodik érzékem nem csal, csak idő kérdése és meg lesz az igazi.
Csak felejtsük el a két számmal nagyobb cipőt a tükörben. Végül is még Én sem megyek hozzá az első jött-menthez az utcán. .)

/mai dátummal/:
Azóta kilenc bolton vagyok túl, mindezt 3városban megtéve. Kétszer találtam meg az "igazit", mind kétszer nem az Én méretemben. Igen lehetséges, hogy egy kicsit túl hamar esek szerelembe, és aztán nehéz az elválás, de legalább igyekszem figyelni a 'lehetőségeim'.
Azt is feltételezném, hogy az egyetlen, aki ennyire szívére veszi ezt a dolgot, de eddig magassarkú nélkül éltem, olyan nagy kérés most, hogy végre találjak egyet?

Újabb év, egy kád vízben

Befeküdtem a kádba. Pontosan olyan habosra csináltam, mint amilyen gyerekkoromban volt. Ahogy pocskoltam magamra a meleg vizet azon filóztam...